Hyviä linkkejä ja vinkkejä:
Ravitsemussuositukset, kouluruokasuositukset: http://www.ravitsemusneuvottelukunta.fi
Suomalaiset ravitsemussuositukset, selkokielinen materiaali: http://syohyvaa.fi/wp-content/uploads/2016/09/Sy%C3%B6-hyv%C3%A4%C3%A4-Selkokielinen-luentomateriaali.pdf
Hyvät ympäristövalinnat: http://syohyvaa.fi/wp-content/uploads/2014/02/SH-ymparistoympyra-A4-rgb-032.jpg
Syö hyvää - Lisää kasviksia (video): https://youtu.be/neKUFCmkWv4.
Marjat ja sienet: http://www.arktisetaromit.fi
Leipätiedotus: http://www.leipatiedotus.fi/
Ammattilaisille kasviksista: http://www.terveyttakasviksilla.fi/
Ruokahävikistä:
Kauppakassista kaatopaikalle, ruokahävikki kotitalouksissa:
Kuru 2011–2013 -hankkeen loppuraportti http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-487-464-9
Ruokahävikki suomalaisessa ruokaketjussa: Foodspill 2010-2012 -hankkeen loppuraportti http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-487-362-8
Saa syödä! Sivusto ruokahävikin vähentämiseen http://www.saasyoda.fi/
Raportteja esim. vähän prosessoitujen kasvisten käsittelystä
ja säilytyksestä:
Hyvän käytännön ohje tuorekasviksia pilkkoville yrityksille http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-326-009-2