26.3.2015

Suunnittelu raiteillaan

Projekti on käynnistynyt reippaasti ja tiimimme on erittäin iloinen siitä suuresta kiinnostuksesta, mitä toimintaa kohtaan on osoitettu. Anu Hopian haastattelun YLEllä voit lukea täältä ja sen oli huomannut myös monet: oppilaitoksilta tulevat runsaat yhteydenotot ja tiedustelut pääsystä mukaan kumppaniksi yllätti meidät positiivisesti!

Projektin aikataulutusta ja sisältöjen tarkempaa suunnittelua on tehty nyt muutaman viikon ajan ja lopulliset askelmerkit hioutuvat yhteistyössä oppilaitosten kanssa. Projektipäällikön matka on taittunut mukaviin tapaamisiin pitkin Suomea rekrytoinnin merkeissä ja hommat ovat muutenkin raiteillaan (myös kirjaimellisesti). Kiitämme jo tässä vaiheessa kaikkia kiinnostuneita oppilaitoksia, valinnat kumppaneista tehdään pääsiäisviikolla.

Pyrimme tuottamaan koko projektin ajan materiaalia näille sivuille vinkiksi ja hyödynnettäväksi - vaikka oppilaitos ei mukana projektissa olisikaan. Yritämme napsia myös hyödyllisiä linkkejä ja ajankohtaisia uutisia sivuillemme. Ja vinkatkaa myös meille mitä menetelmiä tai ideoita olette jo mahdollisesti kokeilleet ja hyväksi havainneet!