2.5.2016

Turun aistipajassa valmistui herkullisia salaatteja

Turun ammatti-instituutissa päästiin perjantaina 29.4. tuoreiden ja raikkaiden kasvisten siivittämänä vapun viettoon. Merkonomi-opiskelijat osallistuivat Nuhevima-projektin aistityöpaja II:een koulun omassa opetuskeittiössä.

Opiskelijat saivat koota tarjolla olleista raaka-aineista työstämällä itselleen mieluisan salaatti/kasvisannoksen. Ja tuloksena olikin hienoja, värikkäitä ja maukkaita salaatteja, jotka myös maistuivat kaikille työpajan päätteeksi!

Samalla päästiin tutustumaan kasvisten houkuttelevuuteen käsittelyä muuttamalla, uusiin kasviksiin ja mukaviin salaateissa hyödynnettäviin lisukkeisiin. Samalla koulun keittiö sai tärkeää palautetta nuorilta lounaslinjaston salaattipöydän kehittämiseksi.

Kevään työpajat päättyivät Turun osalta tähän ja syksyllä jatketaan työpajoja jälleen muissa projektin yhteistyökouluissa.

Tässä muutama maistiainen kuvien muodossa: