6.10.2015

Eurajoella tuotekehitystyöpajassa ensimmäiset maistelut

Eurajoen lukiossa päästiin eilen maanantaina 5.10. viimein kauhan varteen: tuotekehitystyöpajassa testattiin erilaisten kasvisten kypsymismenetelmiä ja pohdittiin, miksi se vesi lurahtaa sieltä
kasviksista kypsennettäessä niin helposti pois.

Paikalla oli myös YLE Satakunnan toimittaja ja pienoiseksi yllätykseksi pääsimmekin niin tv-uutisiin, radioon ja nettiin samalla kertaa!

Tuotekehitys koulun nimikkoruoka-annoksen muodostamiseksi jatkuu ensi viikolla. Ryhmän kehittelemät 2-3 annosta tehdään koulun ruokalassa marraskuussa kaikille syötäväksi normaaliksi lounaaksi ja koko koulu saa äänestää mieluisimman annoksen.

Linkki YLE Areena (5.10.2015)

YLE Satakunta (8.10.2015)